2 X MTB og hvordan jeg nær var blevet eunuk

En sommerweekend, ja vel næsten den første siden påsken, i oktober er da vist ganske usædvanligt.
Men det skulle jo ikke ødelægge muligheden for at få rørt benene og det to gange.

Lørdag var der blæst til MTB tur med klubben, det var vist en MTB intro tur men det havde vi vist desværre lidt svært ved at overholde. Turen gik under fælles ledelse af Knud og Carsten mod Hampen Sø og en tur rundt om søen.

Vi startede 12 mand men pga af lidt problemer med hængende bremser måtte Stefan hurtigt give op og vende om, man kunne faktisk riste pølse på skiverne da vi var nået gennem Skelhøje. Vi resterende kørte frisk og fro videre mod Hjøllund og Hampen Sø.

På turen rundt om søen, på stykket ved badestandene, havde vi et enkelt styrt. De mange trærødder kan være drilske, særligt når man kører med 6-8 bar i MTB dækkende – jeg kører selv med 4 bar hvilket også lige er i den høje ende.
Rytteren tog heldigvis ingen skade og kom hurtigt i sadlen igen.

Nu vi er ved badestranden så lavede de forreste, måske særligt Ole (Cipollini) en grim begynder fejl!
Vi kørte forbi en yngre kvindelige dame som havde tabt næsten alt sit tøj, rent faktisk var der kun underhylerne tilbage, men ingen at de foran kørende kunne tage sig sammen til at råbe “se op højre” så jeg havde ikke en chance for at få listet kameraet op af lommen.

Nå, men alt godt har en ende og vi vendte næsen og forhjulene hjem mod Ikast, gennem skoven forbi Isenbjerg og op gennem Skelhøje. På hjemturen fik jeg, en overhaling for at køre lidt for stærkt forrest i gruppen. Jeg mener jo selv jeg bare kørte på siden af Ole og at det klart var hans skyld 🙂

Men generelt var turen nok lidt for hård af et intro hold at være, det må vi hellere stramme lidt op på så vi ikke skræmmer nogen væk.

 

Søndag var der annonceret tur på racercyklen, men førnævnte Ole og jeg blev enige om at vi hellere ville tage en tur mere på MTB’en.
Vi kørte fra klubhuset ved 9 tiden og valgte at prøve at finde rundt om Kold Sø som sidste lørdag. Det gik dog ikke helt som planlagt da vi aldrig kom rundt om søen, den må være blevet flyttet siden sidste lørdag.

Vi fik dog en fin tur på godt 50 km ud af det, til trods for lidt problemer undervejs.
Det første, som dog ikke udviklede sig, var da vi drejede fra Ansøvej ind i skoven og jeg så en gruppe motionister på racercykler. Jeg regnede med at det var gruppen fra Ikast og jeg råbte “hej tøser!” de var bare ikke fra vores klub og deres genhilsen var ikke videre positiv.

Det andet problem og det som nær havde gjort mig til eunuk var da min saddel, ca ud for Isenbjerg på hjemturen, pludselig knækkede af og jeg faldt ned bag sadelpinden! der kunne jo været blevet klippet væsentlige ting af mig under den hændelse!
Men efter nærmere eftersyn mangler der ikke noget og nej Ole var ikke blandet ind i eftersynet 🙂

Heldigvis var der “kun” knapt 14 km hjem som jeg måtte tage stående, det ville gøre lidt nas at sidde på top beslaget på saddel pinden. God bakke træning meeeen benene blev lidt tilsyrede mod slutningen. Så hvis en træningstur er penge i banken, må denne tur være på en højrente konto…

Så bortset fra lidt småting en fin tur og tak for turen Ole!

 

Lørdagsturen Søndagsturen
[gcmap act=”118629196″] [gcmap act=”118629273″]

 

 

 

 

En tanke om “2 X MTB og hvordan jeg nær var blevet eunuk”

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.