70 km og en halv Hushovd

Da DMI har lovet vand, vand og vand imorgen søndag valgte jeg at tage med på lørdagens puls træningstur til Vrads og omegn.
Turen køres under ledelse af Bjarke de fleste lørdage og efter samme skabelon hver gang, afgang fra Navervej, til Vrads og så kan man vælge forskellige sløjfer på ca 55 minutters varighed, hvorefter man følges hjem fra Vrads igen.

Sidst jeg var med kørte jeg forkert og fik en helt anden tur end alle de andre og det skete også denne gang – må snart få lært de veje at kende.

Vi var 6 som startede fra Navervej kl. 12.30 og kørte til Vrads i en frisk side/mod vind med en fornuftig fart.
I Vrads skulle vi så vælge, enten med Bjarke på den længste sløjfe eller med Lise-Lotte på en lidt kortere sløjfe.
Optimistisk som jeg er tog jeg med Bjarke på den lange tur, det sammen gjorde en ny fyr i klubben, Kristian som kører stærkt som en hvirvelvind, så jeg skulle nok få min sag for.

På den første bakke, kort før de 2 grupper skiltes, prøvede jeg at indlede en Hushovd – frem i en slags udbrud og på den stejle italiener bakke ville jeg så lade mig falde tilbage og hente Bjarke og Kristian på det flade stykke.

Planen startede fint nok. Jeg gik lidt frem, faldt lidt for langt tilbage og så gik planen ellers i vasken – jeg fik aldrig hentet dem igen. Så det blev kun til en halv Hushovd, hvor den blærede del ikke blev gennemført.
Resultatet blev så at jeg fik et længere stykke alene i vinden, præcist som sidst, jeg fik drejet for tidligt og kom ikke til broen hvor man kan tage sløjfen som går til bunden af Vorretbakken.

Jeg kom i stedet ud på hovedvejen og kørte ned forbi Katrinedal og herfra op til Bryrup, hvor jeg mødte Ole og Lise-Lotte som jeg fulgtes med op af Bakkevej og tilbage til Vrads.
Det fik ikke lov at gå helt stille hen at jeg dels var kørt forkert igen og at jeg ikke havde kørt op af Vorretvej 🙂

Men vi samlede op i Vrads og stod og snakkede lidt. Nærmest uden vi opdagede det trillede Ole hjem mod Ikast og vi måtte sætte en gang russer kørsel i gang for at hente ham igen.
Russer kørsel er hvor 4 – 6 mand skiftes til meget korte føringer og nærmest kører rundt om hinanden, det er en sjov måde at holde en god fart i vinden.

[gcmap act=”99602254″]

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.