imag00191

Aften Tour med Ikast Atletik og Motion Lady

Da jeg missede cyklingen søndag, ærligt talt forbi jeg ikke gad ud i tågen, tog jeg med som bagtrop til Ikast AM Lady.
Der er som regel et par herrer med til at være behjælpelig med slange skift og den slags småreparationer, i aften var vi 3 Lars P, Brian og undertegnede.

Med 12 ladies i front tog vi afsted kl 18.00 fra Navervej, hvor turen gik hen og hvor langt vi skulle vidste jeg ikke – men en aften tur kan man vel altid cykle.
Afsted det gik i fin fart, de er blevet et hold skrappe damer som holder kæden stram og ikke lade sig gå på af få lidt vind på næsen!

Kaptajn Lone havde indlagt både holdkørsel og enkeltstarts træning i aftenens program. Det sidste inspireret af og kørt på en del af stjerneløbsruten, som skal udgøre klubmesterskabet, de skal nok køre stærkt til mesterskabet.

Jeg fik testet min HTC som kamera, ikke videre succesfuldt da autofokusen ikke kunne fange de hurtige motionister på vejen efter Brunkulslejerne. Så det gode gamle Canon Powershot kommer med i lommen for fremtiden, telefoner er nu mest lavet til at snakke i.

Turen var vist ikke helt så lang som de til tider har kørt, men det var noget at det var sidste tur før ferien og noget med kaffe og kage. Det sidste var vi i bagtroppen ikke helt feminine nok til at blive inviteret med til 🙂

[gcmap act=”96872447″]

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.