Den mærkeliste søndag længe

Jeg havde fået hidset mig op til at skulle på tur med Ikast a-m på MTB tur omkring Silkeborg søerne.
Lørdag var cyklen hængt op i garagen og var blevet renset lidt og smurt diverse steder, tøjet var fundet og jeg var mere eller midre klar til at skulle være ved Almind sø søndag morgen.

Men så blev det søndag og jeg var ikke helt klar på at skulle ud i kulden alligevel, jeg valgte så at trækket stikket til klubturen og satte mig for at skulle tage en tur omkring Isenbjerg selv.
Hunden skulle lige have lidt morgenluft så jeg gik ud og ville se til bedriften,og fandt vej til garagen og der var ingen cykel i krogene!

En eller anden havde åbenbart haft mere brug for den end mig og havde fjernet den, et kig i campingvognen afslørede da at en eller anden havde ledt efter noget i skabene og tømt dem mere eller mindre ud på gulvet. I vasken lå et lagen som var blevet brugt til at tørre noget der ligenede blod af med.

Afsted til telefonen og ringe til områdets svar på D.C. Barnaby, som lovede at de lige ville sende en vogn ved lejlighed.
I mellemtiden kørte Christoffer og jeg så lidt rundt og ledte efter den bortkomne cykel – dog uden held.

Efter en times tid kom ordensmagten til byen og kiggede lidt rundt i campingvognen, de snakkede lidt sammen om lagen pletten og kunne kæde det sammen med en de havde samlet op lidt tidligere på dagen.
Christoffer og jeg  blev læsset bag i patruljevognen, sker heldigvis ikke så ofte, og blev kørt til stedet hvor de havde samlet en op tidligere.
Ganske rigtigt der stod min cykel, eneste ændring fra sidst jeg så den var at sædet var sat meget ned, patruljevognen var iøvrigt en dejlig Passat som vi huskede at rose 🙂

Sagen var opklaret og alle var glade! Da vores nabo så politibien kom han lige forbi og kunne oplyse at han havde haft kontakt med en beruser ved 8 tiden søndag morgen.

Nå. men jeg var gået kold på cykeltur, for meget bøvl bare for at finde sin cykel.

I stedet gik vi løs på vores projekter og jeg sidder nu og kan skrive dette indlæg i vores, næsten, færdige kontor!
Nu mangler vi kun lige lidt lister hos Frederik, lidt elinstallation og at gennemgå 2 m3 kasser med diverse ting og sager fra det gamle kontor.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.