Det er stadig koldt udenfor

Efter at have været på MTB’en kan jeg konstatere at det stadig er koldt udenfor, fik jeg egentligt en forsmag på under lørdagens hundetræning, men havde håbet på at det var blevet bare lidt varmere.

Søndagens MTB tur var igen på landevej, frosten vil ikke slippe og skovvejene er for farlige at køre på 2 hjul på – desværre.
Men vi mødtes ved rundkørslen i Hjøllund, de seje cyker fra klubhuset – jeg tog Polo’en, og kørte mod Vrads.

I Vrads fik vi så stukket en rute ud som bestod af nogle omgange rundt omkring Vrads, de fleste kendte turen rundt men vi var nogle som ikke gjorde.
Jag satte mig på hjul af Kenny og Bjarke, men de havde for meget krudt i benene og jeg måtte slippe kort før vejen mod Fogstrup.

Der sad jeg så alene i vinden, men så får man jo mere ud af træningen – problemet var at jeg ikke lige var helt skarp på ruten og endte med at cykle alene rundt og rundt.
Jeg mødte dog en 4 stykker fra den anden rute, de var på vej op af Vorret bakken og jeg var på vej ned, men jeg kørte en stykke ned og fulgtes med Svend-Erik op igen, da vi var kommet op skulle han vente på Hanne og vi valgte så at køre ned til hende på bakken. Der stod hun med tabt kæde, på med den og op igen.

Så kørte jeg videre i mit solo ridt og frøs tærene med anstand, måske skulle jeg købe et sæt støvle varmere som førnævnte med cyklister har, eller er det kun for “tøser” 🙂

Vi skulle mødes kl 11 i Vrads og følges hjemad igen, det kneb lidt med at holde styr på tropperne, 4 mand var kørt hjem og en enkelt kom lige kl 11.01.
Hjemad gik det i lidt for spredt flok, det gængse pricip med “ud og hjem i samlet folk” var ved at komme lidt for meget under pres.
Da jeg selv, på grund af for tynde ben og for tyk mave, har prøvet at sidde langt efter gruppen ved jeg at det er træls at hænge der i kulden.

Så mon ikke vi skal tage os sammen og få håndhævet princippet lidt bedre fremover!?!

Min mærkelige rute

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.