Efterårsweekend

Så lakker endnu en weekend mod enden, sjovt som de er slut nærmest før de kom igang.

Lørdagen gik med at trylle rundt med netværkskabler, HDMI kabler og få sat en switch op, så vi kan se Altibox tv på begge vores fjernsyn.
Det har ikke gjort det nemmere at man har lukket for det analoge TV signal, hvis man ikke lige har lysten til at kaste sit trofaste fjernsyn på porten og købe sig et nyt moderne flat TV.

Men gang i det hele fik vi da, i den forbindelse måtte Christoffer og jeg en tur i A..Z hvor vi deltog en konkurrence. I al sin enkelthed gik den ud på at stable flest rulle toiletpapir ovenpå  hinanden, med max 4 ruller i det nederste lag.

Vi kan nu kalde os lokale A..Z mestre i toiletpapir rulle stabling! rekorden var 26 lag men vi kom på 30 lag. Gevinsten er en hund i form af en bamse – nu er vi så spændte på om den er lille, stor eller kæmpe stor…..

Søndag morgen fik jeg mig sat på cyklen og tog med Ikast AM på træningstur, det var den næstesidste landevejs tur for denne sæson, fra den 3. oktober køres der på MTB i skovene i Mdtjylland. Turene er blevet kortere nu hvor vejret har for vane af drille, idag holdt det tørt men vinden viste sig at være lidt ond på de åbne stykker.

Vi var ca 12 stykker med på turen som var under ledelse af Knud, der altid har nogle gode turer i ærmet.

Se ruten fra Garmin her.

 

Der skiftes slange
Der skiftes slange

Tommy, Lotte og Poul venter på at komme videre
Tommy, Lotte og Poul venter på at komme videre

 
Efter cykelturen var vi hos Maries forældre for, at se 300 nye kyllinger.

Samtidig fik Casi en på opleveren, ud over deres egne 2 hunde en gravhund og en FT Spaniel, passede de en søster til deres FT Spaniel.
Så der var gang i løjerne med 3 FT Spaniels og en gravhund, 300 kyllinger, en flok gæs, en folk kalkuner og ca 10 får på gården.

Casi sover sikkert godt i nat.

300 kyllinger og Christoffer
300 kyllinger og Christoffer

2 tanker om “Efterårsweekend”

 1. Hej igen!
  Godt gået med rulle-stablingen! Hils Kristoffer og sig, at jeg glæder mig til at se et billede af præmiehunden.
  Mange hilsner til jer alle fra
  Majbrit

 2. Hej igen Jens Peter!
  Tak for dit indlæg på min blog. Jeg har først i dag fået svaret. Derfor klipper jeg lige svaret ind her. Du er også velkommen til at ringe, hvis vi skal snakke detaljer. (31417461)
  I hvert tilfælde skriver jeg som svar:
  Jeg kender situationen. Normalt sidder hunden rolig som en støtte. Når man allermindst ønsker det, kan den smutte i utide.
  Jeg træner det blandt andet sådan:
  Lær hunden at blive siddende i rolige omgivelser. Hav en fremmed kaster, der hver gang selv henter dummyen. Alternativt kast selv og hent selv. Lad kun hunden apportere i 10-20% af tilfældene. Træn også med fristelser. Kast tæt på hunden, lige foran, hen foran, sig lyde, lad den fremmede kaster sige lyde eller skyde. Beløn hunden og ros den, når den forholder sig i ro.
  Find gerne en træningskammerat, så hunden vænner sig til, at den også skal blive siddende, selv om der er andre hunde tilstede. Det er lettest, hvis der kun er én anden hund. Derfor er det godt først at træne det med en makker, inden man træner det på træningspladsen med de 8 andre hunde siddende som konkurrenter.
  Når hunden er sikker i øvelsen i forskellige terrænner og med én anden hund, kan du repetere det på træningspladsen. I kan evt. skiftes til at kaste. (Jeg gætter på, at det er noget, I allerede træner?) Ind til hunden er 100% sikker kan du med fordel lægge en tynd line løst om halsen på den. Hvis uheldet skulle være ude, kan du holde fast i begge ender af linen, men hvis han sidder fint, slipper du stille og umærkeligt den ene ende, så hunden har frit løb.
  Mange hilsner og god træningsfornøjelse fra Majbrit

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.