En søndag helt uden cykel…….

Ja, jeg havde jo håbet at skulle med Ikast AM på MTB tur idag, men en vedholdende forkølelse gjorde at jeg måtte vælge det fra.

Turen skulle ellers starte ved Vrads Station hvor man måske kunne havde købt sig et stykke lagkage efter turen, det kan flere bevidne at jeg har en svaghed for :-).

Men i stedet fik Christoffer og jeg løvsuget og revet ca 7 kubikmeter blade væk fra græsplænen, så de ikke blæser matriklen rundt hele vinteren.
Da marsvinene Punker og Speedy er gået til de evige marsvine marker, eller hvor de ender efter dette liv, fik vi også deres hus og indhegning taget ned.

Alt det gamle træ fra indhegningen skaffede vi os af med på ganske ulovlig vis, ved at brænde det af på vores bålsted, men man skal vel behandle og bortskaffe affald ved kilden og ikke flytte det langvejs til affaldsbehandling.

Og så var der jo heldigvis en lejlighed til at lave en gang popcorn over gløderne.

Da det var høj frokost tid lavede vi også lige et par spejlæg, der er nu ikke nået som en gang mad tilberedt som vores forfædre i stenalderen gjorde det.

Jeg blev lige afbrudt i skrivningen, der kørte to biler sammen i krydset udenfor, heldigvis uden personskader.
Men jeg måtte da lige snakke de implicerede lidt til ro og observere lidt på dem, indtil Politi og Falck nåede frem, det er vel det man kalder psykisk førstehjælp.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.