En tur i Lego Land og 52 Km på MTB

Lørdagen stod på en tur til Lego Land og det et Lego Land der var gået i Halloween mode!
Allerede på pladsen før indgangen blev vi mødt af en vampyr og den hvide dame, med ledsager som alle jagtede børn rundt på pladsen.

Alle steder i parken var der pyntet op med græskar, store lodne edderkopper og uhyggeligt udklædte personer.
I guldmine toget var bageste plads i alle togsættene optaget af skelletter.

Vel hjemkommet fra Lego Land var huset og det meste at Ikast uden strøm, et opkald til Ikast Værkerne kunne bekræfte min mistanke en fejl på 60 kV som havde mørkelagt vores del af byen. Så heldigvis var der ikke lukket pga en manglende betaling af elregningen 🙂

Søndag blev vejret endnu bedre og cyklen måtte frem fra kælderen. Jeg var ved at overveje at skulle med Lars Helbo til Alpetramp på Fyn, men havde slået det væk da jeg ikke lige kunne overskue at skulle køre fra Ikast 06:30 en søndag.
Der var flere gode tilbud i Ikast Atletik og Motions cykelafdeling denne søndag, ud over de to MTB hold, et omkring Silkeborg og et med afgang fra Ikast, var der også tilbud om en tur på raceren 90 km rundt om Julsø.
Men raceren har gjort sit for i år og er sat i stalden, så det blev en MTB tur på søndagsholdet med afgang fra Ikast.

I småkoldt men flot vejr kørte vi 6 cyklister afsted med kurs mod Nørlund Plantage og Harrild Hede.
Lars Iversen kender tilsyneladende området som sin bukselomme og han kunne improvisere en fin tur rundt i området.

Der er ganske vist ikke samme antal højdemeter i Nørlund som omkring Silkeborg, hvor jeg gik lettere kold sidste søndag, men skoven og heden er fantastisk flot på i efterårs farverne.

Min Garmin sagde 52 km da jeg nåede hjem ved middagstid, så efter en vask af mand og cykel står den på sofa og måske Man Utd – Man city i TV, hvis jeg kan sidde stille til en hel fodbold kamp – det kan jeg nok ikke.

 

Ruten fra Garmin dimsen:
[gcmap act=”123657694″]

 


Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.