Endnu en uge uden indlæg

Tja, enten har jeg ikke noget at skrive om eller også har jeg ikke tid til at skrive om noget, men der gik så en uge til hvor indholdet på bloggen ikke blev ændret.

Ugen gik med at jeg fyldte år i onsdags, de fleste husker vel stadig det gode vejr….
Det blev, på grund af travhed, fejret stille og roligt herhjemme med købe pizza og besøg af svigermor og Bent. Spisningen skulle så afpasses med at Christoffer skulle til saxofon kl 18.10 og Frederik skulle spille trommesæt kl 19.15, så vi fik vores velfortjente pizza kl 19.30 – var nok også ved at være småsulten.

Gaven fra familien var et helt afsnit i en comedy serie værdig.
Det var købt i en internet butik og blev selvfølgelig leveret onsdag eftermiddag hvor vi ikke var hjemme, med besked om at det kunne hentes i Føtex postbutikken torsdag. 
Men man kan normalt hente det efter kl 18.30 når det er leveret til Føtex, men ak da Gitte så var på musikskolen med Christoffer og forbi efter pakken, fik hun at vide at postbilen var brudt sammen og det først kunne hentes torsdag efter kl 11.00.
Da de så kører ud fra p-pladsen kommer der en postbil ind og håbet lever fortsat, men et forsøg mere ved 19.30 tiden gav samme besked – kan hentes efter kl 11.00 torsdag.
Det uheldige var så, at Gitte skulle arbejde udenbys om torsdagen og jeg valgte ikke at ville hente min egen gave; det blev derfor fredag før jeg kunne åbne gaverne.

Det var heldigvis værd at vente på, jeg fik de ønskede super fede Sidi cykelsko og tlhørende strømper som forhåbentligt giver vinger når cyklen skal trædes 🙂

Lørdag stod så i mere festivitas, hele den pukkelryggede til aftensmad og hygge.
Da vi er flere i selskabet som enten lige har været eller snart skal til USA valgte vi at lave en thanksgiving middag, selv om det lige er et par måneder for tidligt.
Men menuen stod på kalkun lavet efter Billy Cross opskrift, hvor vi så havde ændret tilbehøret til kartoffelmos lavet på sweet potatoes, squashtærte og majs, ville gerne have vist et billede af menuen, men vi spiste for hurtigt til at jeg nåede det.

Efter middagen slappede vi af, en del med Wii bowling og en del med Bingo-Banko, desværre vandt vi ikke noget.

Jørgen & Marie spiller bowling
Jørgen & Marie spiller bowling
Christoffers Bingo-Banko team
Christoffers Bingo-Banko team

Idag skulle jeg så have været med på den sidste søndagstræning med Ikast AM, men da jeg stod op kl 7.30 mente jeg ikke lige vejret og jeg var to enheder der skulle kombineres….
Så årstiden for smalle dæk og racer cykel er ved at være slut, det næste halve år hedder det så spinning og MTB træning. Det ville jo være træls at sidde stille hele vinteren og være nulstillet formmæssigt når foråret kommer.

Så efter lidt hjemmesysler, dvs oprydning i kælderen, tog jeg en træningsrunde med Casi.
Lidt efter anvisning fra Majbrit og Fifty blev det en omgang kast af dummyer, som han ikke skulle reagere på. Det lykkedes egentlig også helt fint, indtil jeg ramte ham med en dummy (ØV) og han blev lidt bange for den øvelse.
Så gik vi over til noget stop fløjt træning, dvs at jeg kaste en dummy, Casi får lov at hente men bliver fløjtet “sit” undervejs ud efter dummyen, når han så kigge på mig for at søge kontakt får han lov at hente dummyen. Det havde vi så stor succes med han kunne fløjtes ned og blive siddende selvom der gik en anden rundt og luftede hund i parken.

Så stod den ellers på Lego og reparation af et par gamle Lego motorer og batterikasser, som har ligget stille og iret i flere år – skulle nok være let for en el-haj som mig. Men det var ikke lige sådan at få dem igang, de måtte have den store tur med ståluld på alle batteripoler før der kom gang i maskinerne igen.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.