Fødselsdag

I går fik vi fejret Casis 2 års fødselsdag, Christoffer havde bestilt brunsvigerkage til de to benede og leverpostej lagkage til den firebenede.
Begge dele bragte lykke 🙂

En hjemmesko er altid god som sutteklud

Da det jo er blevet moderne at give oplevelsesgaver og jeg var så heldig at være blevet inviteret på jagt af Ivan igen, fik Casi sig en på opleveren idag.

Vi startede jagten kl 9.30 i Ljørring, med at gå gennem mosen. Da jeg kom som den første og i god tid havde jeg set 2 rådyr på engstykket, så der var da noget at gå efter. Vi gik stykket igennem med hundene uden der kom noget på paraden, skytterne havde ganske vist set 3 eller 4 rådyr og en flok fasaner men de kom ikke på skudhold.

Efterfølgende gik turen mod Karup, hvor vi fik gået skoven igennem. Desværre uden der kom noget på paraden.
Gravhunden Smut fik sin debut i rævegrav, det var vist aldrig meningen at den skulle være gravjæger men det valgte den selv at prøve kræfter med. Vi stod et stykkke tid og ventede på at den skulle komme op, men det blev valgt at lade den være dernede lidt og håbe / vente den kom frem selv.

Fuld gas gennem skoven

Vi gjorde klar til det sidste skovstykke og minsanten om ikke Smut kom luskende og ville være med.
Mod slutningen af drevet gik en Gordon Setter helt amok omkring et lille meget tæt buskads, føreren var ganske sikker på at der måtte være fugl i busken – men setteren brød sig ikke om kradsende buske. Vi fik med lidt lokken og et par grene jaget Casi og et par labrador ind og ganske rigtigt sad der en fasan og trykkede sig temmeligt hårdt i busken. Den kom på vingerne og har det sikkert stadig rigtigt godt.

Igen en fin jagtdag til trods for at de ikke kom noget på paraden, men oplevelserne i skoven og på engen er altid dejlige og det er altid sjovt at se en flok hunde der arbejder på livet løs.

En tanke om “Fødselsdag”

  1. Tillykke med fødselsdagen til Casi og Familie.
    Rigtig godt nytår til jer alle ønsker Majbrit, Jørgen og hundene

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.