Grundlovsferie

Ja, så kom vi til Grundlovsdag og vi tog lige mandagen med så vi fik en god lang weekend ud af det.

Planen var en campingtur til det sønderjyske, vi havde i sidste øjeblik lagt os fast på en plads ved Gråsten, tilpas nær ved grænsen og ved Danfoss Universe. Christoffer skulle lige have delt sine reklamer ud fredag, det var første gang så jeg hjalp ham lige lidt på vej.

Så lørdag var der afgang mod Gråsten, men ak og ve efter ca 10 km valgte vores aftagelige anhængertræk at slippe bilen, lige ved Hammerum indfletningen på Herning Motorvejen. Det er et rigtigt træls syn at se sin campingvogn dreje til højre, køre ud over nødsporet og stoppe i rabatten. Til alt held var der ingen bag os og dermed opstod der ingen farlige situationer!
Jeg er sikker på, at trækket var monteret og fastlåst korrekt på bilen, nøglen til trækket lå i bagage rummet og den mener jeg ikke kan tages ud hvis ikke trækket er låst.
Vi fik alarmeret diverse myndigheder og væsner, fik bugseret campingvognen på værksted og kørte lidt slukørede hjem igen.

Da vi jo havde en masse dage i overskud skulle vi så finde på noget andet at lave, vi tog en af de næste forbudte turer over grænsen hvor man køber ind og derved ødelægger betalingsbalancen og indfører pantfrie dåser….
På vejen hjem kørte vi ind til Christiansfeld, det burde man gøre lidt oftere, en hyggelige lille by som har en helt særegen byggestil og nogle dejlige honningkager!

Vi fik en bid frokost på Brødre Menighedens Hotel, fornuftige frokost retter til fornuftige penge – så prøv det!

 

 

 

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.