Harzen 2011

Så er endnu en udlandstur med Ikast Atletik og Motion vel overstået, den traditionsrige tur til Harzen blev gennemført med 29 deltagere.
Efter vores vanlige hotel Hanneli desværre gik konkurs havde Torben lagt sig i selen for at finde en værdig afløser i Sankt Andreasberg, hvilket i fin stil var lykkedes med Hotel Rehberg, som ligge få 100 meter fra Hanneli.

Der var lagt i ovnen til 3 dage på cykel:

  • Fredag med ca 113 km
  • Lørdag med ca 145 km
  • Søndag klassikeren på ca 60 km, med Osterode Race og Andreasberg Classic som indlagte begivenheder.

Jens chauffør fik os i vanlig fin stil kørt til Harzen og vi var fremme godt midnat til den obligatoriske god nat øl. Der var lidt tumult da vi konstaterede at de ikke havde samme mærke weiss bier som på Hanneli, men da de fleste deltagere var forandringsparate klarede vi os igennem alligevel.

Vores værelser var ok, dog lidt feminine, men ganske fine.

Forplejningen var god og solid, kød grillet efter balkan tradition, portionerne grænsende til voldsomt store, gik man til trods for den manglende 3. ret sulten fra bordet var det ens egen skyld 🙂

Turen forløb uden styrt og alvorlige skader.
Lidt småting som et par stærke folk der måtte lidt i følgebilen pga knæ- eller mavesmerter, kunne vi ikke undgå. Men det skal vi ikke hænge Lars og Tommy ud for…
En selvudnævt bjergspecialist der gik så kold som sjældent set skal vi ikke hænge Torben M ud for…

Men i det store hele en genial tur, takket være Torbens indsats som rejseplanlægger og rejseleder, Jens på bus og følge bil, Betinnas evner som tolk og oversætter og alle deltagernes positive indstilling til både cykling og det efterfølgende sociale samvær.

Mon ikke vi kan sige “vi ses til næste år” – det tror jeg nok vi kan!

 

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.