Have fysik & søndagstræning

Lørdagen gik med lidt sjov og spas, vi har haft vores gamle 120 cm parabol stående uden at bruge den i et års tid og den fik vi så pillet ned.
Men ligefrem smide den ud kunne jeg jo ikke nænne, så vi prøvede at spraymale den med chrom farve og bruge den som solfanger.

Under opstillingen af den gik der vel et lille minut før plastic beslaget til LNB hovedet begyndte at smelte, der var knald på solstrålen i brændpunktet.
En øldåse blev malet sort og sat fast og så kunne man ellers varme vand. Det kneb lidt med at fange brændpunktet helt rent, så næste projekt bliver nok at lave et treben, som vi så kan hænge en sort gryde op i. Men nu ser det jo ud til at solen vil gemme sig bag skyerne et stykke tid, så det bliver ikke lige foreløbigt.

Bagefter var vi på prøve bil tur i Silkeborg hvor vi fik prøvet en Landrover Freelander, tror nok at Polo’en bliver skiftet til sådan en 🙂

Idag søndag er det jo 1. maj og man burde vel tage arbejder kampen op – nej vel.
I stedet tog jeg med Ikast-Am på søndagstur, Bjarke havde lagt i ovnen til 110 km og 1.000 højdemeter.

Afsted det gik og det gik rigtigt godt til vi havde kørt 40 km hvor vi havde et styrt, Knud punkterede i et sving under en nedkørsel, cyklen var væk under ham og han røg lige i asfalten.
Farten var forholdsvis høj, jeg kørte lidt bagved med knapt 50 km/t, han havde mærket en sten under dækket og satte farten ned – men det gik forholdsvist hurtigt.

Vi fik standset trafikken og fik Knud på højkant igen, lettere fortumlet var han med hudafskrabninger på knæ, underben og albuer, en bule på skulderen som ikke lignede et kravebenbrud men måske bare skyldtes slaget.
Cykelhjelmen havde taget et ordentligt hug og var flækket i det yderste lag – den hjelm er vigtig!!!!!

Vi fik ringet efter hans kone og efterlod ham med Torben som observatør og vi andre trillede videre.
Resten af turen gik efter planen, en masse km og en masse bakker.

Jeg tror vi fik set og mærket samtlige kendte bakker i omegnen af Silkeborg, Them, Bryup, Vrads og opland.
Undervejs blev der snakket gearing til de store “bakker” i Italien og der var vist et par stykker som ville ud og købe sig til en lettere gearing.
Jeg fik købt en compact kranksæt til vores Alpe d’Huez tur i 2009, som jeg bruger i de udenlandske bakker og bjerge. Jeg tror jeg har det der skal bruges, men om jeg har ben’ern til at træde det rundt må tiden vise.

Så en fin træningstur frem mod Garda, dog skæmmet noget af styrtet.
Jeg målte turen til 111 km og efter import til Garmin Connect blev antallet af højdemeter korrigeret til 1.021 meter.

Link til ruten

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.