Hinge Sø

Det var blevet spået at det ville være forår, med en temperatur på op mod 10 Grader.

Så i vanlig optimistisk stil havde jeg iklædt mig cykelshorts og benovertræk, men måtte hurtigt indse at det var for koldt, tågen gjorde sit til at det føltes rigtigt koldt. Så ind igen og finde de lange vinter cykelbukser frem og afsted mod Navervej det gik.

Bjarke havde lagt i ovnen til en tur på 88 km rundt om Hinge Sø, turen var blevet mailet rundt i Mapsource format og var derfor lagt i Garmin’en på forhånd.

Vi var 11 mand som tog med på racer, jeg gætter på der var et par stykker mere som tog med Knud på MTB – faktisk ganske flot med så stort fremmøde en kold marts morgen.

Turen gik ganske fornuftigt og uden uheld – jeg var ganske vist ved at skubbe Bjarke i grøften, da jeg som så ofte har travlt med alt andet end at holde øjnene på vejen.

Set i lyset af at det er tidligt på sæsonen er vi faktisk godt kørende, at en enkelt bliver træt undervejs kan jo ske hele året. De tidlige forårs turer plejer, så vidt jeg husker, ikke være meget over 60 km og ofte tæt omkring Ikast og med mulighed for at stå af tidligere. Så en tur på små 90 km med en gennemsnits fart på godt 28 km/t må da være godkendt.

Ruten er forholdvis flad de første 40 km, men så rammer vi nogle dejlige bakker ved Serup og Skægkær, og man får fuld valuta når vi tager Løgagerbakken med på vejen mod Christianshede. Det er penge i banken til senere!
Jeg plejer at sidde og småtude i de mindste gear når der går op, men har i år besluttet at bakkerne skal straffes i den omfang jeg kan det.
At man så kommer til at sidde lige bagved Bent Maler, alias diamantben, og opdager han burde pille den lille klinge af cyklen da han aldrig bruger den. Kan jo knække selv de bedste intentioner 🙂

 

Og lige et link til ruten hos Garmin

Men, som jeg vist altid skriver, en god tur med en flok ligesindede cykel(små)tosser hvor der er lige dele træning og oplevelser i løbet af turen.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.