Hjemme igen igen

Efter et par gode dage med campingvognen i Nordsjælland, er vi tilbage i igen.

På turen fik vi en god oplevelse med Cirkusrevyen for første gang fik vi det live, ellers har vi kun set det i fjernsynet.
Vi blev lidt overraskede, teltet er ikke nært så stort som vi havde forestillet os.
Det giver en fin stemning hvor skuespillerne er forholdsvis tæt på publikum, man sidder dog lidt som sild i en tønde men oplevelsen var rigtigt god.

Idag havde jeg sat mig for, at cykle ud til en bakke spurt i Postdanmark Rundt.
Den nærmeste var mellem Svejbæk og Gl. Laven ved silkeborg, ca 41 km hjemmefra, jeg havde sendt en mail rundt til nogle medlemmer i Ikast AM men der dukkede desværre ingen op. Mailen kom først ud i aftes kl 23.00 så det kan være en del af forklaringen og at ferien er ved at være overstået for mange en anden.

Men jeg trillede til Silkeborg og kørte ruten fra Papirfabrikken, hvor der allerede stod mange tilskuere.
Det var lidt sjovt, en råbte “der kommer en i udbrud” hvorefter en anden råbte “nej – han har rygsæk på” jeg havde kameraet og diverse med på ryggen.
Gennem Sejs og Svejbæk stod der mange med vuvuzela, flag og andet grej som gav lidt opbakning – hvilket gjorde at jeg måtte sætte farten op 😉

Jeg nåede frem til bakkespurten tids nok til at se karavanen og få gaflet en håndfuld bolsjer, som jeg efterfølgende gav til noge børn.
Efter karavanen gik der ca 20 minutter før de 4 første ryttere kom og kørte lidt point på kontoen.

Efter de 4 første kom feltet og følgebiler og vups, så var det bal forbi.

På cyklen igen og rundt om Julsø, over Gl. Ry, Sdr. Vissing, Brædstrup og Vrads hjem ialt knapt 104 km alene i vinden, som heldigvis ikke var særlig hård ved mig idag. Ruten

I Vrads var jeg ved at gå kold og måtte ind til Købmandshandlen. Det viste sig at være en meget økologisk købmand, jeg havde sat næsen op efter en Coca Cola men det havde hun ikke.
Jeg fik så en dejlig solbær most, næste lige så god som den jeg selv laver på farmors gamle truti-frutti, sådan en gang koncentreret solbær er ren raket brændstof til en halvtræt cykelmyg.

Christoffer har været til hundesjov med Aktiv Sommer, han og Casi har trænet i 3 timer med DCH i Bording og de fik en præmie for bedste hund og fører. Casi var vist ikke meget for agility diciplinerne, men i ren dressur og lydighed til husbehov er de gode sammen.

En tanke om “Hjemme igen igen”

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.