Hviledag 2. juni

Kom hviledagen i hu…..

Torsdag skulle cykelturen gå til Verona, en flad tur og da vi havde været i Verona ved en tidligere lejlighed måske ikke den mest interessante tur.
Jeg havde derfor valgt at tage en fridag sammen med Gitte og Christoffer, vi ville se lidt på området uden at jeg skulle sidde på cyklen, vi lånte Bjarke og Liselottes bil og ville kører en tur til Malsecine og tage gondol liften til en af toppene på Monte Baldo. Poul og Kristian valgte at tage på tur med os, så vi fik bilen fyldt.

Turen op til Monte Baldo var lidt halvdyr med liften, men en del lettere end at tage cyklen op!

Op det går af stålwiren.

Christoffer på toppen

Man siger jo det er koldt på toppen og det var det ganske rigtigt også denne dag, ved søen var der vel ca 25 grader, men på toppen blæste en kold bjergvind. Turist optimist som jeg jo var havde jeg ikke taget en trøje med, men heldigvis var der lunt i cafeteriet og kaffen var ganske varm.

Efter at være blevet kølet godt af og varmet op af kaffen tog vi liften ned til Malcesine igen, en hyggelig gammel by i rigtigt “Garda sø” stil, brolagt med pigsten og fuld af gamle skæve huse.

Lige nedenfor liften var der to butikker vi måtte i, eller det vil sige som Poul, Kristian og jeg måtte i, den ene var en cykeludstyrs forretning og den anden var en cykeltøjs forretning – ikke lige noget for Gitte og Christoffer.

Vi gik ned i byen og fandt et lille spisested, vi havde ganske vist fået os sat ved et sted men de serverede ikke pizza, så vi måtte lige skifte restaurant.
Skiftet var genialt, vi fik os en god pizza i rigtigt italiensk pizza stil, ikke som dem vi får herhjemme hvor der er væltet alt for meget snask, ost og kød på.

Da vi havde fået tygget af munden måtte vi lige forbi cykeltøjs forretningen igen, jeg købte mig en italiensk landsholds cykel trøje. Poul købte hele sættet og kunne vel på en god dag, hvor det ikke er alt for lyst, komme til at ligne Paolo Bettini.

Vi kørte hjem til Garda og da de andre kom hjem og var blevet klar til aftens maden gik vi i spisesalen, jeg var jo frisk på grund af hviledagen og fik lige taget lidt billeder ved denne lejlighed.


Efter middagen var der, vanen tro, en briefing om morgendagens strabadser, Bjarke trak sit Garda kort frem og fortalte på bedste sportsdirektør vis om etapen for fredagen.
Kongeetapen eller turens tag, ja de gamle Leth og Mader floskler kan næste ikke komme til for hinanden.

Men kort fortalt skulle vi bestige Monte baldo fra Avio siden, en festlig lille bakke på knapt 22 km med 1.463 højdemeter, men det historie får I mere os senere.

Under briefingen var det tilladt, eller nærmest obligatorisk, at slappe helt af i de meget bløde kurve møbler.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.