Juledagene

Nu hvor julen er ved at være godt igang, eller næsten slut, fik vi igen gang i skøjterne.

Juleaften var hele den pukkelryggede samlet i Herning, 12 mand stærk, 1 stk. 10 kg kalkun med tilbehør og 2½ kubikmeter gaver. En hyggelig aften hvor vi vist alle fik hvad vi kunne ønske os.

Juledag var vi hjemme og fik besøg fra Lemvig, en god tradition som stammer helt tilbage fra bedstefar & mormor i Bækmarksbro hvor vi altid var samlet juledag. Efter de er gået bort holder vi fast i den tradition, hvor vi nu skiftes til at være hos os eller hos familien i Lemvig.
Vi får nok ikke helt så meget brændevin som i det lille gule hus i Bækmarksbro, hvor bedstefar altid var god for at holde os frostsikre med Rød Aalborg.

Frederik var med sit band Invert Sugar ude at spille til julerock i Bakkehuset så jeg måtte lige bringe og hente lidt trommegear, heldigvis kun lidt småting da der er stillet trommesæt op til brug for de forskellige bands. Billedgalleri på aoib.dk, Frederik kan lige skimtes bag trommerne.

Men tilbage til skøjterne, sidste vinter var MES søen frosset til en længere periode, så det er noget usædvanligt at den allerede er klar til at skøjte på igen.
Fredag gik vi en tur på søen med batteriboremaskine, målepind og markeringspinde, isen var alle de målte steder tykkere end 13 cm. Nogle steder var den op mod 18 cm tyk, så vi turde godt finde skøjterne frem og tage en tur over isen.

Isen fejes

Skøjte princesse

Hvor er Bambi - vandet er stift

Godt man har 4 hjulstræk

Cykeltræning bliver det ikke meget til, kun spinning en eller to gange om ugen, kulden og min astma har det ikke for godt sammen.
Der er jo da også ca 6 måneder til at komme i form til bjergene omkring Gardasøen hvor vi skal have 7 dage med Ikast AM, mon ikke vi rammer en perioden med tøvejr.
Der er en fin beskrivelse af turen fra 2010 hos Bjarke Andersen

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.