Lørdag Harzen 2011

Dagens tur var tilrettelagt til ca 145, med et par stigninger vi ikke har kørt før i Harzen og startede med den lille opkørsel mod Sonnenberg, som ellers plejer at være forbeholdt klassiker turen om søndagen – men hvorfor gå glip at en bakken når nu den er der alligevel 🙂

Med 145 km kommer man langt omkring i Harzen og vi fik set, eller lige strejfet, de kendte byer Osterode, Goslar, Claustal-Zellerfeld, Bad det ene og Bad det andet.
Torben havde fundet på at vi skulle prøve en omgang grusvej, hvilket vi mest gør på MTB om vinteren, men vi kom rundt og selv følgebilen kom gennem de smalle skovveje.

Vi fik en dejlig nedkørsel på en stor bred vej som vist var en motortrafikvej, men vi kunne let holde en hastighed så bilerne ikke behøvede at overhale os undervejs.
I Osterode holdt vi en kort pause ved en lille vendeplads hvor der var ugentlig skraldebilsdag, så der var en lystig trafik af folk med affald af den ene eller anden slags.
Nu emnet falder på affald, så måtte jeg tage en afstikker med en medrytter som havde fået en akut behov for et toilet.
Jeg mente at kunne huske vejen til en Mcdonalds, men vi endte på et lille gasthaus, hvor problemet blev klaret – han mente efterfølgende at han burde give øl til den næste der skulle bruge det lille hus.

Den dejlige, men lidt hårde tur som min Garmin dims loggede den.

[gcmap act=”113773415″]

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.