Lørdagstur

Den annoncerede tur med Ikast-AM kl 9.00 passede ikke lige i planlægningen, så det blev til en tur først på eftermiddagen.
Søndag får vi besøg fra Ringkøbing, mine “nye halvonkler” kommer til frokost, det glæder vi os meget til, så søndagsturen bliver det ikke til imorgen.

At vejret så var blevet lunt og solrigt, ja nærmest forårsagtigt var jo ikke at foragte, så afsted gik det på egen hånd.
Jeg valgt lige at cykle forbi klubhuset for, at se om der skulle være nogen at følges med, jeg fik øje på Bo Tang i det fjerne og valgte at give den lidt gas for at høre hvad han havde af planer.
Bo mente jeg var noget optimistisk, iklædt kort ærmet trøje og shorts suppleret med løse knæ , han havde den vindtætte vinterjakken på – men måtte senere konstatere at “de fede de må svede”

Vi slog tøjlerne sammen og han var med på en tur som omfattede Vorretbakken, den jeg ikke fandt sidste lørdag, og de omkring liggende bakker i Bryrup og op til Vrads. Han kender heldigvis området som sin egen bukselomme, så kunne jeg måske få den skide bakke indprentet.

Mod øst det gik i en strid sidevind som trak tænder ud, men Bo kører jo som en ren racerbil så det var bare at hænge på!

Vi nåede frem til de mange “fæle” bakker og fik en dejlig træningstur ud af det, jeg var lidt selvfed da jeg kunne sætte ham på bakkerne – dog blev han stædig på den sidste bakke op mod Vrads og satte mig på den.

På turen hjem var sidevinde stadig barsk og jeg måtte kæmpe med alt jeg havde for at hænge på hans høje fart, han har den gode evne for en cykelmyg at når vi andre bliver trætte så har han en stor udholdenhed og bliver bare ved. Jeg sad nærmest og kunne bruge tungen som slips de sidste 4 km inden vi skulle dreje fra mod Ikast.

Vi skiltes ved foden af Skejhøjebakken, jeg havde ærligt talt fået nok bakker og ville trille den længere, men flade, vej hjem.
Fin tur på godt 73 km med en snitfart på 28.8 km/t – helt god for 2 mand plaget af side- og modvind det meste af vejen.

 

En tanke om “Lørdagstur”

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.