New York nedtælling

Så er nedtællingen igang, New York og en helt masse indtryk venter forude!

Vi har læst os igennem turen går til New York 25 gange, surfet rundt på mange turistsider, kigget i mange rejse beskrivelser – men alligevel ved vi ikke helt hvad der venter os.
Man skal passe på, forvirringen kan let løbe af med en, der er så mange ting man skal se, flere ting man burde se og masser af ting man gerne ville nå at se.
Men for ikke tiden skal gå med at rende forvirret rundt i den kæmpe by, må vi holde fast i nogle bestemte ting i et bestemt område på mere eller mindre planlagte dage. Vi gider ikke rende som gale for absolut at skulle nå se hele New York på en uge, med lidt held bliver byen nok liggende samme sted i fremtiden også.

Vi deler nok byen ind i områder, en dag i Lower Manhattan, en dag i Midttown Manhattan, en dag til området omkring Central Park og Upper Manhattan. Så kunne en tur med den såkaldte International Express subway line 7, til Queens og de etniske hoods med immigrante fra hele verden også være spændende.

Et besøg på BB Kings cafe med lidt live musik, måske en basketkamp i Madison Square Garden og kunne vi få narret den ungdommelig gren af familien med til et Broadway show ville det da være helt perfekt.
Alle vores måltider skal spises på barer, cafeer, burger joints og hvad vi ellers finder, kun få er valgt på forhånd. Jeg vil gerne nå skaldyrs restauranten på Grand Central Terminal med New Yorks friskeste østers og Carnegie Deli med den bedste pastrami i byen. Det eneste jeg ikke gider er Burger King og Mcd – de ligger jo alle steder i hele verden.
Så er der andre der har ønsker om Tarco Bell og var det ikke for konen endte vi nok på Hooters :-).
Hvis man spørger Google om fast food New York får man 49.400 resultater på 0.23 sekunder, mon ikke vi kan holde os i live derovre.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.