img_2388

Nytårskur

Den 7. januar var det tid for klubbens årlige fælles nytårskur, hvor løbere og cykelmotionister mødes for at ønske hinanden godt nytår.
Det er altid hyggeligt og desværre en af de få arrangementer i klubben hvor vi mødes på tværs af interesserne, der heldigvis ved at blive taget initiativ til  flere og mere samvær eller samarbejde hvilket vi er flere der ser frem til.

Nå, vi skulle jo have gjort plads til kransekagen og boblerne så vi tog en rask lille tur på MTB med afgang fra klubben kl 12.00 så vi kunne være tilbage igen kl 14.30 til festivitasen.
21 stk på cykler røg afsted med Skelhøje hvor vi delte os i to grupper en gruppe som kørte hurtigt og en gruppe som kørte lidt hurtigere :-).
Jeg, og ca halvdelen af den samlede, flok tog med Lars Iversen som førte an på det lidt hurtigere hold og vi fik os en tur i den bløde skovbund omkring og over Isenbjerg, den knold plager mig i den grad. Første gang kom jeg op uden at skulle af cyklen, anden gang måtte jeg af midtvejs oppe og måtte bide i lyngen på nedkørslen. Opturen kræver at man sidder helt uden på spidsen af sadlen, nærmest med sadel spidsen i stjernen, ellers mister forhjulet kontakten med underlaget og man taber kontrollen og må gå.
Ved 14 tiden mødtes vi med det andet hold og vi kørte i næsten samlet flok tilbage til klubben.
Omkring kl 14.30 kom løberne hjem fra deres tur og vi kunne samles til en gang kransekage og Asti – dejlig måde at restituere på:-)

[gcmap act=”139966958″]

 

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.