Ombygning igen igen

Jeg som ellers havde håbet på et år hvor vi ikke skulle bygge noget om i huset tog så grumme fejl!

Frederik vil gerne have vores, snart tidligere, kontor som værelse og det kræver lige lidt isolering, lægter, PEX rør, PDS kabel, elinstallation, gipsplader og glasfilt.
Men nu er man jo heldigvis ikke bange for at gøre det selv og blive beskidt, så det går nok som det skal i løbet af en 4 ugers tid.

Foreløbigt er vi ved at have evakueret kontoret, det eneste der er tilbage er et gammelt skab, skrivebordet, min computer og lidt nips, resten er pakket eller kørt langt væk.

Så udover søndagens 60 km på cyklen og to gange spinning, ja man skulle tro det var et nytårsforsæt men nej det er bare almindeligt galskab, har vi brugt tiden på at pakke ned og slæbe væk.

Næste trin bliver at få flyttet vores netværks krydsfelt og få trukket en dynge nye PDS kabler og så skal der ellers demoleres, så vi kan få de væmmelige celotexplader fjernet, få isoleret ydervæggen og sat noget gips op – men uha der er en del arbejde i det.

Når det er lavet, så skal vi have flyttet Christoffer ind på Frederiks gamle værelse og så skal vi lige have lavet Christoffers værelse til nyt kontor – vi ses om 5 måneder!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.