Onsdag i New York

Så blev det onsdag og dagen hvor vi skulle rende spidsrod mellem stormagasiner, trommeforretninger, legetøjsbutikker og hvad vi ellers møder af ting vi skal se omkring 5th Ave og Times Square.

Vi startede i Macys, vist nok den største biks i verden og omegn, 9 etager i to bygninger, med tøj, sko, kosmetik, bolig design og en tilsyneladende permamant jule afdeling.
Vi delte os i to ca lige store grupper, Frederik i den ene og vi andre i den anden.
Fredrik fandt sig lidt tøj og Gitte som ellers har jagtet byen rundet efter et par Ryka løbesko måtte “nøjes” med en gang kosmetik.
På vejen ud gik jeg åbenbart og strittede med den ene hånd, pludselig fik en en tester af noget herre  ansigt creme klasket i hånden og et foredrag om ansigts vask, rens og smøring.

Frederik var i en trommeforretning forleden, hvor han fik spillet lidt på et eltrommesæt og var ved at få tilbudt et gig af en lokal mand der hørte ham spille, men desværre var det vist ikke i denne uge.
Han er så kommet i tanke om, at han manglede en kæde til at sætte på et bækken så han var lige forbi den butik igen.

I FAO Schwartz har de legetøj i alle afskygninger og vi fik set det hele, de har blandt andet alt i bamser i alle størrelser.
Christoffer fik købt sig en NY PD politibil og en NY Yellow Cab.

 

Efter FAO Schwartz kom vi forbi en meget fin herretøjs butik på hjørnet af 5th Ave, jeg  er på jagt efter et par lidt pænere støvler og måtte lige derind forbi.
De havde alt hvad man måtte ønske sig fra slipsenåle til house coats, nå men til støvlerne gik det.
Jeg fandt en hyldefuld støvler, men lavede den klassiske nærrigsrøvs fejl, så let på varen og vendte den om så jeg kunne se prisen – straks var jeg spottet som en “browser” og blev ikke ekspederet.
Men det var nok ok, det par jeg syntes om stod til 999 $, så blev jeg nærrig.

Men vi gik hjem af 5 Ave og så lidt på vinduer hos Gucci, Louis Vitton, Hilfinger og de andre lokale forretninger.
Vi kom også lige forbi en tv optagelse, med en sild på 12 inch hæle med hund og indkøbsposer.

Da vi skulle beslutte os for noget aftensmad, faldt vi for en kæde vi har set på en af de utallige TV reklamer. Det er såmænd en fastfood kæde som er baseret på hummer og rejer i alle afskygningen. Red Lobster med en filial på TimesSquare og i 3 etager, betjening tilbedredning var uhyre effektiv – jeg vil tro de kan losse 4 eller 5 selskaber igennem hvert bord på en aften.

På hjemvejen gik jeg lige forbi Marcys igen, dejligt med et varehus der har åbent til 21.30 og fik mig et par stølver til en nærrigrøvspris :-).
Vi har lige set Fredag d. 13.  nr 6 på ABC, som har et 14 dages fear tema, med gys, gru og splat….. med hold da op hvor de har meget reklame tid på tv herovre.

De andre aftener har vi kunne se NFL kampe live, rimelig underholdende og en perfekt tv sport herovre, det handler jo mest om action i 10 sekunder, 30 sekunders opstilling, 10 sekunders action osv så der er rigeligt plads til reklamer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.