Rengøring, taxa kørsel og på cykel i regn.

Tja, så blev det lørdag og en lidt anderledes en af slagsen.

Gitte skulle hjælpe sin mor, som fylder 70 på onsdag,  med anretning og servering til hendes damefrokost.
Heldigvis er brormand uddannet kok og han havde lavet eller forberedt maden til arrangementet, så Gitte og moster Lone skulle “bare” gøre det sidste.
Jeg havde så fået til opgave at få huset gjort rent og kørt Christoffer og en kammerat i biffen i Herning. Jeg havde så selv planlagt at der også skulle blive plads til en tur på cyklen.

Jeg fik da klaret det jeg skulle, men kunne se at vejret ikke lige var det mest indbydende til cykling.
Da jeg samtidig havde lovet en god kollega at hjælpe ham med at lave en blog side kunne det jo så blive klaret, så var der en fin undskyldning for at lade cyklen stå.
Men der var gået kage i redelegeringen mellem Dk-Hostmaster og det webhotel vi havde valgt, så det kunne jeg ikke arbejde videre på.

Så da jeg løb tør for undskyldninger fandt jeg MTB’en frem, den punkterer jo ikke så let som raceren, og fik kørt en lille tur på 30 km i blæst og regn. Ruten rundt om Ikast og Hammerum.

Da jeg så skulle igang med at lave noget aftensmad fik jeg lige en supportopgave, min faster havde fået ny telefon og ville gerne have flyttet billeder, musik og ringetoner fra den gamle til den nye.
Det lykkedes da efter lidt trylleri med kabler, mini sd kort og cowboy tricks – hurra for cowboy tricks.

Til aften stod den så på afslapning i sofaen akkompagneret  af Asterix på DR1.

Imorgen skal jeg så have gang i grillen for morgenstunden, vi skal prøve at lave Porchetta – en langtids grillet italiensk flæskesteg lavet af svineslaget rullet med alskens gode sager. Da den skal være klar til kl 12.30 skal den nok på grillen ved 10 tiden senest. 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.