Søndag, cykling mm

Et lidt forsinket indlæg, men det var lidt der skulle nås.

I løbet af lørdagen havde jeg sat mig op til, at skulle med klubben på søndagscykling, temperaturen lørdag var jo tæt på de 30 grader og jeg havde forventet at det skulle fortsætte søndag.
Men da jeg stod op søndag var det regnvejr, så jeg måtte lige overtale mig selv til at skulle på cyklen – men aftsted kom jeg da heldigvis.

Vejret holdt nogenlunde tørt hele turen som endte på ca 72 km, med lidt uheld undervejs.
Efter ca 45 km kørte vi på smal vej ved Funder Kirkeby hvor der kom en mini lastbil bagfra, det gav lidt slinger i gruppen og en rytter røg i astfalten og fik trukket Tyge som kørte bagved med i faldet. Den første der styrtede var faretruende tæt på at kommer under minilastbilen, men slap heldigvis med skrækken.
Begge ryttere fik nogle hud afskrabninger og kunne efter et kvarters tid komme på cyklerne igen.

Da vi så havde kørt ca 5 km mere punkterede den uheldige rytter så.
Under slangeskifte nr 2, den første sprang pga en revne  i dækket, kom jeg til at se på hans carbon forgaffel og kunne konstatere at ydersiden var revnet på tværs lige under forrøret. Vi blev hurtigt enige om at han ikke skulle køre videre på den cykel.
Der blev arrangeret at han ville blive hentet af en af med rytterne, som kun havde ca. 15 km hjem.

Sikken en tur, men heldigvis slap vi for alvorlige person skader!

Efter hjemkomsten stod den på samling af en kommode til Christoffer og en badetur i motorvejssøen ved Remmevej.  Her fik Casi da rigtigt smag for at svømme og vi måtte nærmest hente ham ind igen.

Nåede lige hjem til en spændende afslutning på den første bjergetape i Touren.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.