Søndag med mange programpunkter

Så blev det søndag igen og når det ikke var jagtdag var det selvfølgelig cykeldag.

Start på MTB turen kl 09:00 fra Hjøllund og med Bjarke som kaptajn for den lange tur.
Da fotografen havde glemt sit kamera må vi undvære billeder denne gang, tågen var tung i starten og billederne var alligevel ikke blevet gode :-).

Oplægget lød på kørsel til Christianshede som er et fladt stykke som opvarmning for os svagelige der var kørt i bil. Knud mente at det er at skyde sig selv i foden at tage bilen når man kan få flere trænings km ved at cykle.
Derefter gennem skoven mod Kolsø og lidt rundt på nogle af de gode bakker i skoven.

Afsted det gik jeg hængte i den tunge ende hele dagen, om det skyldes kombinationen af tåge og lidt astma, for dårligt pumpet bagdæk, blød skovbund eller at jeg bare er i verdens dårligste form skal jeg være usagt – men tungt var det.
Denne gang blev vi kun pålæst en enkelt gang at vi kørte steder vi ikke burde, om vi ikke kender reglerne og kører for hurtigt forbi skiltene eller om lodsejerne bare ikke kan lide smågrupper på MTB kan jeg ikke helt gennemskue.

Til trods for, at jeg hængte lidt med mulen i den tunge ende af gruppen var det en dejlig tur hvor pulsen da kom op i det røde felt flere gange.

Efter hjemkomsten og en grundig cykelvask, tror jeg havde en kvart skovbund med hjem, var der lige 4 stikkelbær buske og 2 hortensiaer der skulle plantes. Gitte havde været på planteudsalg i Bauhaus for en rum tid siden og buskene har stået i drivhuset i en lille måneds tid så det var vel på tide at få dem sat.
Så var der lige en lampe hos Gittes søster og svoger der skulle hænges op, en fine Italiensk design sag som krævede lidt omtanke at få op.
Så fra øverste trin på wienerstigen måtte vi dreje og justere de 3 wire ophæng adskellige gange før den sat som den skulle, men hvis ikke vi kan lave det – så er der ingen der kan! 
Nu er Gittes søskende så oplyst som jeg kan gøre dem, vi hængte jo Maries farfars krystal lysekrone op hos brormand og Marie i mandags.

Men så blev det da også sofatid og snart sengetid.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.