img_2211

Smuttur til Skagen.

Sidste del af ferien brugte vi på en turisttur til Skagen, hvor der jo som bekendt altid er dejligt.

Vi havde fået det tilrettelagt lidt stramt, så vi fik kun 2 overnatninger på Grenen Camping – men nåede det væsentlige, som havnen, strøgtur, Grenen, Bunker safari på stranden og Ørne reservatet.
Christoffer og jeg var oppe på eller inden i stort set alle de bunkers, som nogen glemte at rive ned i årene efter 1945. En del af dem var tilgængelige fra land, men på en enkelt måtte vi snige os rundt på en stokkel fortanding og Christoffer kunne så kravle ind gennem et skydeskår og op gennem en ventilationsskakt op på toppen af bunkeren.
Egentligt sjovt at betonen fra 40’erne holder så godt i saltvand når så mange betonbygerier fra 60-70 er smuldret væk, men det er en helt anden historie om byggesjusk og midler til byggeriet.

Lidt hundetræning ved stranden blev det også til, resultatet var at Casi fik øje på en flok måger og var godt på vej til Sverige før vi fik ham kaldt hjem igen.

Ørnereservatet er også et besøg værd, de fugle er nogle flotte og nærmest majestætiske væsner som må være trænet godt og længe.

Sluttelig tog vi på hjemturen ind gennem Aalborg, hvor Christoffer og jeg var en tur på Forsvars og Garnisons Museet. De har meget sjovt isenkram for drenge og deres fædre, det bedste er at man må pille, løfte, sidde og stå på næsten det hele – lige noget for et par pilfingre som os.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.