img_2304

Snigpremiere MTB

Efterårets første tur på MTB, eller skal vi kalde det en snig premiere, blev kørt med start fra Navervej kl 12.30.
Jeg havde ikke forventet det store fremmøde til Bjarkes tur, men vi var mødt 11 frem i det fine vejr – nærmest første sommervejr siden påsken i år.

Turen var annonceret til omkring 50 km og dermed  et par timer rundt om Kold Sø.
Det tog ganske vist lidt længere tid nok primært på grund af et par punkteringer, men vi kom dog hjem til sen kaffetid og afslutningen på kvindernes VM løb.
Turen blev kørt i stille og roligt tempo og jeg tror vi alle fik en fin tur gennem skovene.

Da vi var nået til Skærbæk plantage løb der en flot kronhind på tværs af grusvejen, det er altid en flot syn og man kunne kun ærge sig over at man ikke var vaks med kameraet eller for den sags skyld riflen 🙂
Senere på turen så de fleste andre en folk krondyr på 8-10 stykker, dem fik jeg ikke set da der var en medrytter der havde valgt at styrte lige foran mig så jeg måtte bremse helt op – styrtet gav vist kun skade på æren.

Da vi kørte rundt om Kold Sø den modsatte vej af normalt, kom vi ikke til udsigtspunktet hvor man kan se ud over søen og skoven som vanligt. Men Carsten kunne en lille afstikker til en anden flot udsigt, hvor man ender på en bakke ø og kan se vidt og bredt omkring.

Hjemturen gik af den lange lige grusvej Isenbjergvej, vi kom dog ikke op over Isenbjerg denne gang – men mok ikke vi når det når MTB sæsonen for alvor kommer igang.

Billeder fra turen:

Og ruten er værd at gemme og køre, hvis man trænger til lidt frisk luft en dag.

[gcmap act=”116755359″]

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.