Sommertid, træning og havearbejde

I anledning af at vi skulle stille urene en time frem og godt vejr lørdag lavede jeg helt om på de vanlige weekend planer og tog med på træningstur lørdag.

Med start fra Navervej kl 13.00 var vi 6 på cyklerne, planen lød på en tur til Vrads lidt rundt i bakkerne og hjem igen. 60 km med mulighed for lidt ekstra hvis man tog Bakkevej med i Bryrup.

Afsted det gik i modvind og mod blygrå skyer, aftalen var at hvis vi ramte en regnbyge så var det hjem igen omgående.
Vi slæbte os med omkring 30 km/t i den kolde modvind, jeg kunne mærke at det ikke gik helt som jeg havde forventet – men herregud 60 km kan man vel altid cykle med fuld damp på kedlerne – troede jeg.

Da vi nåede rundkørslen ved Hjøllund kom der noget i retning af 75 snefnug og vi var da ved at være bange for det blev vinter igen, men det blev heldigvis ikke til mere nedbør.

På strækningen før Vrads mødte vi en cyklist i trøjen fra klubben Audax Randonneurs Danemark, en trøje som bør afføde lidt respekt på landevejen.
De cykler dælens langt mod deres mål, at blive kvalificeret til Paris – Brest – Paris, et lille motionsløb på 1.200 km. Kravene til kvalifikation er noget indviklet, men man skal have gennemført en antal Brevets, dvs motionsløb på 200, 300, 400 og 600 km indenfor en bestemt tidsperiode.
Den slags tilbøjeligheder har vi heldigvis ikke, vi cykler jo kun for sjov 🙂

Men vi nåede til Vrads, Bjarke forklarede hvilken rute vi skulle tage. Til Bryrup op af Bakkevej som er en ond fætter, lidt rundt i Bryup og hen til Vorretbakken som også er en ond fætter, ud ved den såkaldte italiener bakke som er en kort ond fætter og mødes i Asklev.

Afsted det gik men ak ak på Bakkevej faldt jeg af, tror jeg havde spist for lidt inden start eller for meget torsdag og fredag- eller også er jeg bare en slapsvans!
Som det altid går for mig, så kunne jeg jo ikke finde vej til Vorretbakken så igen en tur alene rundt omkring Vrads.
Det eneste sikre for mig var så at cykle over Løve til Vrads og derfra til Asklev, hvor de andre ventede på mig og vist havde gjort det længe.
Jeg fik ikke Vorretbakken med de andre onde fik jeg da.

Vi kørte i samlet flok hjem til Ikast igen, jeg holdt mig godt til for ikke at fare vild igen 🙂
Fin lille tur, men for dælen hvor er det træls at falde af gruppen.

Idag søndag fik jeg hjælp af Christoffer til at lave en prototype på nogle nye højbede til vores køkkenhave.
De gamle. lavet i forskallingsbrædder, er ved at være noget møre så vi er gået en 7 – 8 dimensioner op i træ.

Prototypen er vist godkendt, så det er bare at få skaffet lidt mere tømmer hjem og få resten af de gamle højbede skiftet ud.

3 tanker om “Sommertid, træning og havearbejde”

  1. Hejsa ! kan du give mig dimensionerne på det tømmer du har brugt til de fine højbede du selv har lavet ?
    Venlig hilsen Lill.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.