imag0672

Søndagscykling 17. juni 2012

Der var annoncere til en lang tur med start kl 08:30 og en lidt kortere tur med start kl 09:00 i Ikast Atletik & Motions cykel afdeling, da jeg ikke rigtigt fungerer kl 08:30 valgte jeg turen med start kl 09:00.

De to kaptajner Bent og Knud snakkede sig til enighed om at køre mod øst, da træerne står lidt tættere den vej og giver lidt mere læ i den stærke vind vi fik så god glæde af.
Vi var ca 12 som kørte afsted med forventning om en god tur, lidt vand fra oven og en del blæst til at styrke benmusklerne med.

Turen bragte os blandt andet til Glusted, Løve. Grædstrup, Davling og Slagballe – der var genrel eninghed og at det var godt Slagballe ikke levede op til sit navn!
Fra Vinding og hjem over Bryrup, Sepstrup og Hjøllund fik vi glæde af vinden!
Vi var en 3 -4 stykker som satte os frem og trak, så de andre kunne få den smule læ vi kunne lave og så vi ikke tabte nogen på hjemvejen.

Turen gik uden de store uheld. Vi havde to punkteringer, men med de våde veje er det nærmest forventeligt.
Preben punkterede vist næsten for første gang, dæk og slange var vokset så grundtigt sammen at vi nær aldrig havde fået dem skilt ad, men ved hjælp af Bents malermester overarme gik det.

Med på turen havde vi et par stykker som var startet gennem klubbens cykelskole tidligere på året, super at se at de hænger ved og at de tager med på søndagsturene.

 

[gcmap act=”189994153″]

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.