imag0234

Søndagstur til Hampen Sø

En del af lørdag havde Christoffer og jeg, sammen med Bjarke og Lotte, brugt på cykelmessen i Kjellerup.
Ud over en masse alt for fine cykler, til min pengepung, fandt jeg en som ville sælge Assos cykelbukser med 25% rabat – de bukser er “the shit” så jeg fik købt mig et par knickers til brug i efteråret og foråret.

Bukserne og resten af mig skulle da selvfølgelig på tur med klubben idag. Søndagens tur på MTB var med afgang fra Navervej 5 kl 09.00 i let tåget og fugtigt efterårsvejr.
Vi mødte 10 personer op til afgang, efter en kort snak om den nye MTB rute på små 30 km rundt om Ikast, blev enige om at cykle til Hampen Sø.
Vi kunne så se om solbaderen, vi så for en månedstid siden, stadig lå ved stranden.

Vi kom fint til Søen og kunne konstatere at hun var gået hjem 🙂
Turen rundt byder, som altid, på lidt teknisk udfordring pga trærødder og andet godt langs søen.

Vi kørte den røde rundstrækning omkring søen, en fin lille tur som løber både langs søen og op i skoven.

Da det er Lars Helbos hjemmebane kunne vi gøre lidt brug af hans gode råd gennem skoven, det ene råd var at vi gennem passage af et blødt stykke i skoven skulle holde godt til højre. Det gjorde Lars selv og var den eneste der styrtede der….

På vej hjem var en enkelt blevet så træt at han valgte at køre hjemturen på asfalt. Han blev fulgt hjem af en anden da det ville være lidt uforsvarligt at lade en enkelt træt rytter cykle de ca 20 km alene i vinden.

Ud over at Tommy, til trods for dækindlæg, havde en punktering i skoven – han havde allernådigst fået lov at låne sin knægts Cube, på betingelse af at han vaskede den grundigt – forløb turen ganske fint.

Dog var der lidt snak om at tempoet godt måtte sættes lidt ned på asfalt, da det ellers vil blive svært at få flere nye ryttere til at køre med på søndags turene, så vi må trække knapt så hårdt fra start og sikre vi får alle med. Det vil så være fint med lidt frikørsel, så vi kan få brændt det krudt af vi ellers vil have i overskud hvis tempoet går lidt ned.

 

Jeg fik kørt omkring 70 km, tog lige et par opvarmningsrunder i byen før afgang.
[gcmap act=”125331565″]

Så var det ellers hjem og skylle cyklen af, den havde samlet meget skovbund op. Tommy og jeg snakkede om at 4 lys så var den klar som advents krans – ikke sikkert det ville vække begejstring at få den ind og stå i stuen :-).
Da det er omkring halloween havde Gitte og Christoffer lavet græskar mand, græskar suppe af indholdet, en omgang appelsin is på det italienske vidunder af en ismaskine og bagt spøgelses kyskager – en dejlig kombination efter en cykeltur.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.