imag0162

Uha, vi nåede mange sjove ting i weekenden

Efter en fantastisk aften i selskab med George Michael, hvor maden på buffeten i Jyske Bank Boxen var super, men det vigtigste, musikken og vokalen endnu bedre måtte vi tilbage til hverdagen igen.

Da den 1. oktober nærmer sig måtte vi lige en tur på skydebanen for at få finpudset teknikken og sigtet lidt mere.
Vi tog igen til skydebanen ved Hodsager, som vi er blevet “lokket” til af svigerinde Marie og hendes forældre, på skydebanen er der gode og tålmodige instruktører der gerne vil øse af deres viden om at ramme plet.

 

Senere fik vi indfriet en aftale med familien fra Lemvig, aftalen lød på af dem af os der først kom til Sverige skulle have en dåse surströmning som vi så skulle smage på.
Da vi holdt sommer ferie i Sverige havde vi jo så købt en dåse Oskars Surströmning med hjem, dåsen var begyndt at bule lidt i enderne – som den vist skal når fisken gærer godt og grundigt i sin lage….

Åbning af dåsen foregik efter Brødrene Prices anvisninger i en spand vand på græsplænen, inden havde jeg hentet et par plastic handsker hos Uno-X og dem blev jeg glad for 🙂
Da jeg lukkede trykket af dåsen stod der en lind strøm af lage og diverse ud i spanden og lugten var ikke helt frisk, vi havde dog forventet en grimmere lugt men frisk var den ikke. Jeg vil gå så langt som at sige, hvis du finder en person på stranden som lugter som fisken, så giv ikke hjerte/lunge redning det er for sent….

Smagen var noget særpræget ikke direkte grim men særpræget, min oplevelse var at konsistensen var det mest mærkelige, jeg havde forventet en konsistens som marineret sild med dette var mere sejt og smattede mere ud.
Nå, men det er prøvet, vi har fået ro i sindet og holder os fremover til den danske variation af marineret sild; håber bare at posen i den grønne skraldespand holder tæt, ellers får vi skraldemanden på nakken om en uges tid.

Men de firbenede skal jo også være skarpe til jagten, så Casi og jeg tog en tur i hundeskoven og trænede lidt søg, lidt apportering med terræn skifte og nogle blinde apporteringer.
Han har heldigvis ikke glemt det hele, til trods for jeg har været lidt sløv med træningen i sommerens løb, det er meste blevet til træning af stopfløjt og til nød et par ugentlige apporteringer i haven.

 

 

 

 

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.