Vinyl og Ikea

Lørdagens hundetræning gik ikke lige efter bogen, kontakten mellem Casi og jeg er mildest talt mangelfuld, han kigge alle andre steder hen end mod mig.
Vores hundetræner Kurt sagde en ting, som fik mig til at blive tankefuld “hvis du ikke får styr på det, kommer vi ikke længere med træningen”. Det har han nok ret i, det er ikke let at gennemføre træning med en hund som kigger efter alt andet end sin fører.
Så valget står jo mellem at droppe træningen eller få Casi overbevist om at jeg er fører og Casi kigger på sin fører – tror jeg vil prøve mulighed nr 2.

Så hvis man ser en person gå rundt i Ikast og trygle en FT spaniel om at kigge mig dybt i øjnene så er det bare mig. Måske vil man se mig trække lidt hårdere i linen end vanligt, men hvis Casi skal overbevises om at føreren er den som gå på to ben så er det vist vejen frem.

Lørdag var vi iøvrigt for første gang i 25 år ude at købe lp-plader, ja nemlig de gode gamle vinyl plader, Christoffer har fået smag for rigtigte plader og ikke det nymodens digital musiklagring.

Efter et ridt i Ikea fik vi skaffet lidt mere til vores nye kontor, som blev lidt mere færdigt.

Men kunne en eller anden, måske skulle man selv, opfinde et multikabel til computere så man kan nøjes med et kabel i stedet for :

En tanke om “Vinyl og Ikea”

  1. Anders er også helt vild med de vinyler, det er sjovt, at det er blevet in igen, men som Anders siger, så sætter man sig hen og hører en plade – en CD bliver nemmere til engang springen fra nummer til nummer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.