imag0352

Zell am See uge 4

Der har været lidt stille her på siden i 2012, tiden har jeg brugt på for lidt cykling, tilpas meget ski og så vores seneste påfund, at blive hobby biavler – mere om det sidste kan ses andet steds på siden.

Den første Skitur var til Østrig og Zell am See med 5 halvgamle stoddere, som mig selv, hvor vi havde booket os ind med kort varsel på Hotel Berner.

Vi kørte fra Flensburg i en lejet Vito, med plads til os alle 6, og satte kursen mod Østrig.
På hotellet blev vi, som forventet for folk af vores kaliber, blev budt velkommen af direktøren Christoph Berner personligt.

Hotellet havde en genialt samarbejde med Skimobile. Vi bad receptionisten om at skaffe ski til os, 30 minutter senere stod der en minibus udenfor hotellet med et fint udvalg af ski og udstyr, liftkort kunne købes på hotellet og hele seancen med at få morgenmad, komme ind på værelserne og skaffe liftkort og udstyr tog max 1,5 time.

Turen var ganske fredelig, en masse ski og næsten ingen afterski eller også var det omvendt, men halvgamle som vi er gik vi gerne kold før 12 🙂
Men ikke en lang historie om det, som de internationaler regler for drengerøvs turer siger hvad der sker udenfor byskiltet bliver udenfor byskiltet…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.